A A A

Welkom!

Op deze website kunt u in 2017 en 2018 meedenken/meepraten over de toekomst van Schouwen-Duiveland. Over welke onderwerpen hebben we het? Vanaf het voorjaar 2017 zijn we begonnen met de omgevingsvisie voor het buitengebied’ en de ‘visie Toerisme’, In de loop van 2017 zal daar de ‘Energieagenda aan toegevoegd worden. Deze website is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland, maar wij zijn niet de enige initiatiefnemers. Zo wordt de Toeristische visie in co-productie met de toeristische belangenorganisaties zoals de Recron, de Hiswa etc. opgesteld. Ook het opstellen en uitvoeren van de visie voor het buitengebied en uitvoering geven aan de Energie-agenda kunnen en willen we zeker niet alleen.

 

Nieuws

Reageren op de polls kan nog tot 1 september

 

 

Reageren op de polls kan nog tot 1 september

Goed om te zien dat u de moeite heeft genomen naar onze website te komen! Wij zijn nieuwsgierig naar de plannen, wensen en toekomstmogelijkheden die u voor u ziet in het buitengebied. U kunt tot 1 september stemmen op de polls en als aanvulling een reactie plaatsen. Er zijn veel thema's, er is er vast eentje waar u een mening over heeft en die horen wij graag.

 

Wat u als inwoner, ondernemer of gast belangrijk vindt, gebruiken we voor ons toekomstplan, de visie voor ons buitengebied. Nadat er interviews en een gebiedsconferentie plaats vonden hebben we gekozen om in te zetten op de online mogelijkheden. Gewoon omdat we begrijpen dat u dan zelf kunt kiezen wanneer u wilt reageren. Laat uw kans om uw mening te geven niet liggen!

Klik hier door naar de polls.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 'De omgevingsvisie buitengebied' en 'De toekomst van toerisme' Schouwen-Duiveland

meld je dan hier aan!

 

 

duivenland
2212