Welkom! 

Op deze website kunt u in 2017 en 2018 meedenken/meepraten over de toekomst van Schouwen-Duiveland. Over welke onderwerpen hebben we het? Vanaf het voorjaar 2017 zijn we begonnen met de omgevingsvisie voor het buitengebied’ en de ‘visie Toerisme’, In de loop van 2017 zal daar de ‘Energieagenda aan toegevoegd worden. Deze website is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland, maar wij zijn niet de enige initiatiefnemers. Zo wordt de Toeristische visie in co-productie met de toeristische belangenorganisaties zoals de Recron, de Hiswa etc. opgesteld. Ook het opstellen en uitvoeren van de visie voor het buitengebied en uitvoering geven aan de Energie-agenda kunnen en willen we zeker niet alleen.

 

Met de energieagenda op weg naar een energieneutraal Schouwen-Duiveland!

 

 

Creatievelingen en frisdenkers gezocht! Heb jij iets met duurzame energie, energie besparing en de energietransitie …. laat het ons weten! 

Schouwen-Duiveland bereidt zich voor op een toekomst waarin zij niet meer afhankelijk is van het gebruik van fossiele brandstoffen. Energie uit wind, water, zon en ook andere duurzame bronnen is in de plaats gekomen van energie uit gas en olie. We maken zeker werk van de energietransitie maar duidelijk is dat er meer moet gebeuren om onze ambitie … een energieneutraal Schouwen-Duiveland in 2040 te halen. De energietransitie gaat niet vanzelf. Overheid, inwoners en ondernemers, we hebben elkaar hard nodig hebben om de energietransitie en onze ambities te kunnen realiseren. Denk en doe jij met ons mee ?… heb je interesse en is dit iets voor jou laat het ons weten en meld je aan bij Peter van Sante, projectleider Energieagenda (peter.van.sante@schouwen-duiveland.nl, telefoon 0111-452422). 

Deel

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 'De omgevingsvisie buitengebied' en 'De toekomst van toerisme' Schouwen-Duiveland

meld je dan hier aan!