Welkom! 

Op deze website kunt u in 2017 en 2018 meedenken/meepraten over de toekomst van Schouwen-Duiveland. Over welke onderwerpen hebben we het? Vanaf het voorjaar 2017 zijn we begonnen met de omgevingsvisie voor het buitengebied’ en de ‘visie Toerisme’, In de loop van 2017 zal daar de ‘Energieagenda aan toegevoegd worden. Deze website is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland, maar wij zijn niet de enige initiatiefnemers. Zo wordt de Toeristische visie in co-productie met de toeristische belangenorganisaties zoals de Recron, de Hiswa etc. opgesteld. Ook het opstellen en uitvoeren van de visie voor het buitengebied en uitvoering geven aan de Energie-agenda kunnen en willen we zeker niet alleen.

 

Programma en onderwerpen gebiedsconferentie 23 mei bekend !

Praat u mee op 23 mei tijdens de gespreksavond over verschillende thema’s en oplossingen? In twee rondes gaan we met elkaar in gesprek over een breed scala aan onderwerpen. Benieuwd naar het programma en de thema’s van de workshops voor de avond klik hieronder dan op 'Programma_gebiedsconferentie'.

Voor een goed verloop van de avond hebben we graag dat u zich hier aanmeld.

Bijlage

  1. Programma_gebiedsconferentie.pdf 19-5-2017 10:04:00

Deel

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 'De omgevingsvisie buitengebied' en 'De toekomst van toerisme' Schouwen-Duiveland

meld je dan hier aan!